Transport is denksport
Bij Lifentra zeggen we altijd: transport is denksport. Een denksport die ons erg goed ligt. Omdat we een schat aan ervaring in huis hebben, omdat we buiten de gebaande paden denken en omdat we als geen ander weten hoe essentieel transport is voor onze samenleving. Voor Lifentra is transport dè vitale levensfunctie van iedere maatschappij. Zonder transport valt onze samenleving als een kaartenhuis in elkaar. Het zijn de vrachtschepen, vliegtuigen en vrachtwagens die ervoor zorgen dat u levensmiddelen kunt kopen. En achter die vrachtschepen, vliegtuigen en vrachtwagens zitten wij. Lifentra.

Logistieke industrie: altijd in beweging
De internationale logistieke industrie is voortdurend in beweging. Handelsverdragen worden gesloten of opgezegd en landen passen hun regels omtrent in- en uitvoer aan. Als expediteur moet je daarom flexibel zijn. Lifentra is dat. We volgen nieuwe ontwikkelingen binnen de logistieke industrie op de voet en spelen daar direct op in. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Ontstaan Lifentra

Lifentra Int. Expeditie BV, is ontstaan uit de kennis en ervaringen die zijn opgedaan in het verleden bij grote logistieke organisaties.

Lifentra is een open en transparante dienstverlener, die klanten door haar korte lijnen duidelijke antwoorden kan geven en voor een goede en snelle oplossing gaat!

Daarom is Lifentra ook gemotiveerd door de vele reacties van klanten die erg tevreden zijn door de ons geleverde dienstverlening.

Het Lifentra Team staat voor al uw logistieke vragen klaar;  Een transport naar China… of transport binnen Europa. Niets is ons te gek!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

J.J. Kampen

S. Lep