Transport over de weg
Voor betrouwbaar, snel en voordelig wegtransport gaat u naar Lifentra. Of het nou gaat om spoedvrachten tot 1500 kilo, deelladingen tussen de 1500 kilo en de 24 ton of een vracht met stukgoederen. We versturen uw vracht in de daarvoor meest geschikte vrachtwagen: een huiftrailer, tautliner, autocarrier of containertrailer. Zo bent u altijd verzekert van passend transport.

Wegtransport < 1500 kilo: binnen 4 uur de weg op
Moet uw vracht van minder dan 1500 kilo binnen een dag van Zuid-Frankrijk of Tsjechië naar Schiphol? Lifentra regelt het. Vrachten tot 1500 kilo krijgen we door heel Europa binnen 24 uur op de plaats van bestemming. Stap 1 is de vrachtwagen. Die staat bij ons altijd in minder dan 4 uur voor de deur. Daarna is het een kwestie van inladen en doorrijden naar de plaats of (lucht)haven van bestemming

Wegtransport: ladingen tot 24 ton & speciaal vervoer
Sommige vrachten kunnen alleen onder strenge veiligheidsmaatregelen en/of in speciale vrachtwagens vervoerd worden. Denk aan het transport van gevaarlijke goederen (ADR), zware vrachten of het vervoer van speciale goederen zoals landbouwmachines. Om welke uitzonderlijke vracht het ook gaat, Lifentra vindt altijd een geschikte transporteur.

Voordelig transport met Groupage
Wilt u een kleine vracht goedkoop naar uw klant versturen per wegtransport? Maak dan gebruik van onze groupage-dienst: we verzamelen meerdere kleine vrachten die naar dezelfde regio in Europa moeten in een vrachtwagen. Die vrachtwagen rijdt vervolgens een efficiënte route langs alle plaatsen van bestemming. Zo deelt u de vervoerskosten met de andere verzenders. Met ons grote netwerk, en dankzij een strakke planning, komt uw vracht met onze groupage-dienst nog steeds snel aan.

Vandaag nog gebruik maken van ons internationale wegtransportnetwerk? Neem contact op met Lifentra.